пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Поетапна атестація

29 грудня в групах 34і 35-Т, учні яких навчаються за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» пройшла поетапна атестація з професії: « Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (3 розряду. Хлопці складали екзамен з теоретичного навчання.


Члени комісії, до складу якої ввійшли заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л. В., старший майстер сільськогосподарського профілю Антипенко О. П., викладач спецдисциплін Голуб А.В., підтвердили, що всі учні готові до атестації.

 Любов Володимирівна привітала учнів, наголошуючи на тому, що слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування завжди був та буде важливою і відповідальною особою у сфері сільського господарства.

Олександр Павлович побажав учням успіхів і відзначив, що представник даної професії несе відповідальність за інженерно-технологічне обладнання.

Всі учні успішно виконали   комплексні кваліфікаційні завдання і отримали кваліфікацію Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 3 розряду.

Ми вітаємо учнів 34-Т, 35-Т з черговою атестацією й бажаємо успіхів у подальшому навчанні!